Hoppediz

Hoppediz is een merk dat de Hop-Tye, een draagzak in een Mei Tai uitvoering, heeft ontwikkeld. Je kunt je baby met dit draagsysteem op een comfortabele manier bij je dragen en met het unieke design loop je er ook nog eens hip en trendy bij.

Het ontwerp van de Hop-Tye is gebaseerd op de Aziatische Mei Tai draagzak en beschikt over unieke kenmerk...

Hoppediz is een merk dat de Hop-Tye, een draagzak in een Mei Tai uitvoering, heeft ontwikkeld. Je kunt je baby met dit draagsysteem op een comfortabele manier bij je dragen en met het unieke design loop je er ook nog eens hip en trendy bij.

Het ontwerp van de Hop-Tye is gebaseerd op de Aziatische Mei Tai draagzak en beschikt over unieke kenmerken. Hoppendiz ontwikkelt deze modellen met de geweven stof die ook voor de draagdoeken van dit merk worden gebruikt. De draagdoekstof vormt zich perfect om het lichaam van je baby en dat van jou.

Je kunt je baby al vanaf de geboorte dragen in een Hop-Tye die een zeer praktisch en compact model heeft. De draagzak bestaat uit een lap grote stof waar vier banden aan zijn bevestigd. De banden zijn zeer breed vormgegeven, zodat deze je hele schouder omsluiten en voor optimaal draagcomfort zorgen. Het gewicht van je baby wordt op deze manier uitstekend verdeeld.

Het zitgedeelte van de Hoppediz Hop-Tye is verstelbaar en aan de zijkanten van het rugdeel is er sprake van elastiek en trekkoordjes, zodat je baby altijd op de ideale manier in de draagzak kan worden gedragen. Als je kindje wat ouder is geworden, dan is het mogelijk om de Hop-Tye als rugdrager te gebruiken.

Hop-Tye draagzakken zijn ideaal doordat je het gemak van een voorgevormde babydrager ervaart en profiteert van het comfort en alle andere voordelen van een geweven draagdoek. De Hop-Tye is overigens geschikt om te gebruiken tot je kindje ongeveer de leeftijd van 2 jaar heeft bereikt.

In ons aanbod hebben wij deze Mei Tai draagzakken van Hoppediz in verschillende variaties beschikbaar. Zo kun je de keuze maken voor de Hop-Tye Classic uitvoering of de voorkeur geven aan de luxe versie in de vorm van het model Hop-Tye Conversion.

Op welk model je keuze ook valt, wij bieden de gelegenheid om met je voorkeur voor een print rekening te houden. Beide uitvoeringen van Hoppediz zijn namelijk beschikbaar in verschillende prints en kleuren. Je kunt de mogelijkheden even bij langs gaan om zo te ontdekken wat jouw favoriete Hop-Tye is die je vervolgens meteen kunt bestellen. Wij verzenden overigens gratis.

Minder
Meer