Tula

Tula draagzak

Tula is een bekend merk op het gebied van babydragers. Je herkent producten van Tula aan de leuke en originele designs en het hippe en stijlvolle karakter. Tula heeft draagzakken voor zowel baby’s als peuters. In onze webshop zijn allerlei modellen beschikbaar, zoals de Tula Baby Carrier, de Tula Toddler, Tula Explore en Tula Half...

Tula draagzak

Tula is een bekend merk op het gebied van babydragers. Je herkent producten van Tula aan de leuke en originele designs en het hippe en stijlvolle karakter. Tula heeft draagzakken voor zowel baby’s als peuters. In onze webshop zijn allerlei modellen beschikbaar, zoals de Tula Baby Carrier, de Tula Toddler, Tula Explore en Tula Half Buckle.

Natuurlijke M-positie

Het is belangrijk om je pasgeboren baby te dragen in de natuurlijke M-houding, ofwel kikkerhouding. In een Tula draagzak draag je je baby, peuter of kleuter in die natuurlijke M-positie. De draagzakken zijn bovendien voorzien van een slaapkapje dat ondersteuning biedt als je baby in slaap valt.

Kies zelf je print

Ieder model draagzak van Tula is verkrijgbaar in veel verschillende dessins en kleuren. Er zijn veel verschillende uitvoeringen in uiteenlopende kleuren beschikbaar. Grote kans dat de draagzak naar jouw smaak ertussen zit! Je kiest een model, je kiest een print en je krijgt een draagzak die helemaal aansluit bij jouw voorkeuren!

Optimaal comfort

Een Tula draagzak ziet er niet alleen geweldig uit, maar maakt het dragen van je baby of peuter ook aangenaam. Door het ergonomische design van Tula wordt het gewicht van je baby, peuter of kleuter gelijkmatig verdeeld over je schouders, rug en heupen. Ook is iedere Tula draagzak gemakkelijk in gebruik. Je doet de draagzak makkelijk zelf om. Willen papa en mama allebei de draagzak gebruiken? Dat kan. Tula draagzakken zijn gemakkelijk aan te passen aan de lengte van de drager. Welk model je ook kiest, alle Tula draagzakken hebben hetzelfde ergonomisch draagsysteem. Ook zijn de heup- en schouderriemen gevoerd. Zo kies je altijd voor optimaal comfort.

Verkleinkussen of verlengstuk

De ergonomische draagzak van Tula groeit altijd met je kindje mee. Afhankelijk van het model dat je gaat gebruiken, kun je een verkleinkussen of verlengstuk bestellen.

Minder
Meer