Kokadi

Over Kokadi

Kokadi is succesvol in het ontwerpen en ontwikkelen van draagdoeken. "Babywearing goes fashion" - de steeds wisselende collecties, trendy, kleurrijk en stijlvol, zijn het kenmerk van het modebedrijf. Alle producten worden met grote liefde ontworpen in het hoofdkantoor in Duitsland en met de hand genaaid in Europa. Biologisch en tren...

Over Kokadi

Kokadi is succesvol in het ontwerpen en ontwikkelen van draagdoeken. "Babywearing goes fashion" - de steeds wisselende collecties, trendy, kleurrijk en stijlvol, zijn het kenmerk van het modebedrijf. Alle producten worden met grote liefde ontworpen in het hoofdkantoor in Duitsland en met de hand genaaid in Europa. Biologisch en trendy, praktisch en veilig, ergonomisch en comfortabel, duurzaam en modern, stedelijk en natuurlijk - Kokadi combineert eerlijk geproduceerde topkwaliteit met actuele trends.

Bij de selectie en productie van stoffen en producten hecht Kokadi veel belang aan biologische landbouw met duurzame productie, milieubewustzijn en zorgvuldig gebruik van hulpbronnen.

Kokadi maakt een weloverwogen selectie van leveranciers en voert daarnaast een uitgebreide kwaliteitscontrole uit. Dit zorgt ervoor dat lokale werknemers onder eerlijke arbeidsomstandigheden werken, in overeenstemming met de Europese normen.


Kokadi draagzakken

De Kokadi draagzakken zijn gemaakt van zachte draagdoekstof en bieden het gemak van een voorgevormde draagzak. De stof bestaat uit 100% biologisch katoen.

Een Kokadi draagzak biedt je kindje alle comfort. Doordat je de breedte van de zitting kunt verstellen, kun je je baby altijd op de perfecte manier bij je dragen. Je kindje zit daarbij in de M-positie zodat de knietjes boven de heupen zitten.

Ook voor jou zijn de draagzakken comfortabel. Alle modellen zijn uitgevoerd met gevoerde heup- en schouderbanden. De banden verstel je eenvoudig dankzij de gespsluitingen.

Het mooie van Kokadi draagzakken is dat ze een hoofdkapje hebben dat het hoofd van je baby beschermt tegen de invloeden van het weer zoals zon of harde wind. Als je het kapje niet gebruikt, kun je het oprollen en biedt dit rolletje extra ondersteuning voor de nek.

De Kokadi draagzakken zijn er in verschillende prachtige prints en kleuren en kunnen op 40 graden gewassen worden.

In ons aanbod vind je zowel de Kokadi Flip als de Kokadi TaiTai. Beide modellen zijn geschikt om je kindje eerst op de buik te dragen en als je dat wilt, later op je rug. De draagzakken zijn er voor pasgeboren baby’s en voor peuters.

Het model TaiTai beschikt over een heupband die met een gesp gesloten wordt en over schouderbanden die knoopbaar zijn. Zo krijg je nog meer het effect van een echte draagdoek. Bij het model Flip wordt zowel de heupband als de schouderband gesloten met gespen. Beide Kokadi draagzakken zijn in de zitbreedte verstelbaar, zodat het draagsysteem met je kindje mee kan groeien. Vergelijk de opties maar eens en bestel de Kokadi draagzak die het beste bij jou past.

 

Minder
Meer