Peuterdrager

Een peuterdrager is doorgaans geschikt voor peuters met een gewicht tot 20 kilogram of meer. Gelet op het gewicht van peuters is het dragen op de rug de meest ideale manier om met je kind te wandelen. Het spreekt voor zich dat een peuterdrager van stevig en comfortabel materiaal gemaakt dient te zijn om voor je peuter en jezelf van optimaal comf...

Een peuterdrager is doorgaans geschikt voor peuters met een gewicht tot 20 kilogram of meer. Gelet op het gewicht van peuters is het dragen op de rug de meest ideale manier om met je kind te wandelen. Het spreekt voor zich dat een peuterdrager van stevig en comfortabel materiaal gemaakt dient te zijn om voor je peuter en jezelf van optimaal comfort te kunnen spreken.

In ons aanbod vind je een selectie met peuterdragers die geschikt zijn voor kinderen in de leeftijd tot ongeveer 4 jaar of 5 jaar, waarbij het gewicht uiteraard wel een belangrijke rol speelt. Een peuterdrager is overigens ook geschikt voor peuters vanaf de leeftijd van ongeveer 18 maanden, zodat je er jaren plezier van kunt hebben. Een mooie peuterdrager is bijvoorbeld de Tula Toddler draagzak, geschikt voor kinderen met een kledingmaat vanaf 86.

Bij het maken van een keuze voor een peuterdrager kun je met bepaalde voorkeuren rekening houden. Bijvoorbeeld met de gebruiksvriendelijkheid om de draagzak om te doen en het comfort dat je kind ervaart tijdens het gedragen worden. Wij bieden je door de diversiteit in ons aanbod de gelegenheid met allerlei aspecten rekening te houden, waarbij ook het design en de kleur een rol kunnen spelen.

Een peuterdrager is ideaal voor ouders die lange wandelingen maken die voor de peuter nog net een stapje te ver zijn. Als je peuter moe is van het wandelen, dan kun je je kind op de rug dragen. Ook voor op vakantie of tijdens het maken van een stedentip biedt een draagzak voor je kleuter of peuter uitkomst. De modellen die wij in het aanbod hebben, zijn afkomstig van verschillende topmerken die de beste kwaliteit bieden. De uitvoeringen zijn verstelbaar, zodat je de tailleband, schouderband en borstriem op de ideale maat kunt afstellen.

Peuters en kleuters vinden het vooral fijn om gedragen te worden als de beentjes vermoeid zijn en dat kan natuurlijk prima met een draagzak bij de hand. Ook als je peuter aan een slaapje toe is, kan de peuterdrager daarvoor dienst doen. Per peuterdrager die wij aanbieden, staan de exacte kenmerken vermeld, zoals voor welke leeftijd het model geschikt is, maar ook welke afmetingen van toepassing zijn. Je kunt een vergelijking maken om daarna de voor jou en voor je peuter ideale peuterdrager te bestellen.

Minder
Meer