Neko Babywearing

Neko Babywearing

Neko Slings draagzakken

Neko is een Turks merk dat verschillende soorten dragers aanbiedt. Neko combineert de soepele, geweven draagdoekenstof van Neko Slings met een stevige tailleband. De dragers zijn goed verstelbaar en hebben een unieke pasvorm. Voor je kindje kun je kiezen uit een Neko fullbuckle (tailleband en schouderband sluiten met ges...

Neko Slings draagzakken

Neko is een Turks merk dat verschillende soorten dragers aanbiedt. Neko combineert de soepele, geweven draagdoekenstof van Neko Slings met een stevige tailleband. De dragers zijn goed verstelbaar en hebben een unieke pasvorm. Voor je kindje kun je kiezen uit een Neko fullbuckle (tailleband en schouderband sluiten met gesp) draagzak voor baby of voor kleuter, De Neko Switch.

De Neko Switch baby is geschikt van maat 50/56 tot maat 86. De Neko Switch Kleuter draagzak is geschikt vanaf maat 86/92 tot maat 128 (ca. 6 jaar).

Neko draagdoekenstof van hoge kwaliteit

De stof is van zeer hoge kwaliteit en staat bekend om zijn unieke weefmethode. De productie van de Neko draagzakken en Slings vindt plaats in Turkije, de oriëntaalse namen van de modellen komen hier dan ook vandaan.

Leuk om te weten: ´Neko´ betekent ´kat´ in het Japans. Neko heeft zich laten inspireren door de manier hoe moederkatten met gemak hun kittens dragen. Het dragen van baby´s is natuurlijk en instinctief.

Neko in assortiment draagzak.nl

In ons assortiment vind je de Neko Switch Baby draagzak voor baby’s en de Neko Switch Toddler. Ook hebben we de Neko Sling Cover in ons assortiment die je kindje in de drager beschermt tegen regen en wind. En kijk ook eens bij de leuke Neko Mini Poppendrager, daarmee draagt jouw kindje zijn of haar pop of knuffel mee, net als papa of mama!

Minder
Meer