Sort by:

Draagzak type
Draagpositie
Geschikt voor
Gewicht baby
Kledingmaat

Bondolino

Bondolino draagzak

De Bondolino draagzak is ideaal te gebruiken vanaf de geboorte van je baby tot ongeveer 20 kilogram. Uniek aan deze draagzak is dat je geen gespen of clips hebt, maar dat je de schouderriemen gewoon vast knoopt en de buikband met stevig klittenband vastmaakt. Het is daarom ook heel eenvoudig om het dragen van je baby af te wi...

Bondolino draagzak

De Bondolino draagzak is ideaal te gebruiken vanaf de geboorte van je baby tot ongeveer 20 kilogram. Uniek aan deze draagzak is dat je geen gespen of clips hebt, maar dat je de schouderriemen gewoon vast knoopt en de buikband met stevig klittenband vastmaakt. Het is daarom ook heel eenvoudig om het dragen van je baby af te wisselen. Geen gedoe meer met gespen en het vast maken van riempjes. Gewoon losmaken en weer vastknopen. De schouderbanden knoop je vast onder de billetjes van je baby. De Bondolino draagzak Classic is gemaakt van 100 % katoen, heerlijk comfortabel dus net als je eigen kleding.

De Bondolino draagzak beschikt over unieke kenmerken en voor elk model geldt dat er weer andere specifieke eigenschappen op van toepassing zijn. Zo heeft de Bondolino Poplin weer andere kenmerken dan de Classic en Light uitvoering. Er wordt vanuit de basis bij elk model optimaal comfort geboden voor ouder en kind.

Een Bondolino babydrager wordt gekenmerkt door de combinatie van het comfort dat een draagdoek biedt en het praktische gemak van een draagzak. Het is dan ook heel gemakkelijk om een Bondolino draagzak om te doen en je baby op je buik of rug te dragen. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een slaapkapje en beschikken over brede gewatteerde schouderbanden, zodat het gewicht van je kindje goed verdeeld wordt. Dat is belangrijk, want dat voorkomt rug- en schouderklachten.

Hoppediz is het merk achter de Bondolino draagzakken en heeft bewust de keuze gemaakt om de babydragers niet van harde sluitingen te voorzien. Het draagcomfort is om die reden dan ook het beste te vergelijken met het dragen van je baby in een draagdoek.

Je hebt alle gelegenheid om de verschillen te ontdekken tussen de modellen die wij aanbieden, waarbij je de uitgebreide beschrijving kunt doornemen en op de specifieke eigenschappen kunt letten. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je de bestelling plaatsen en zorgen wij voor gratis verzending.

Minder
Meer