Boba

Boba is een exclusief merk dat zich met de ontwikkeling van babyproducten richt op het zo comfortabel mogelijk dragen van je baby. Zo kun je een Boba draagzak aanschaffen als je voor praktisch gemak kiest of de keuze laten vallen op een authentieke draagdoek. Speciaal voor premature baby’s heeft dit merk een comfortabele Boba Wrap Organic ontwik...

Boba is een exclusief merk dat zich met de ontwikkeling van babyproducten richt op het zo comfortabel mogelijk dragen van je baby. Zo kun je een Boba draagzak aanschaffen als je voor praktisch gemak kiest of de keuze laten vallen op een authentieke draagdoek. Speciaal voor premature baby’s heeft dit merk een comfortabele Boba Wrap Organic ontwikkeld.

Een Boba Carrier is een draagzak die je al direct na de geboorte van je baby kunt gebruiken vanaf een gewicht van 3,5 kilogram tot ongeveer 20 kilogram. Dat betekent dat jij en je kind er meerdere jaren plezier aan kunnen beleven. Een kenmerk van de draagzakken is dat er sprake is van een hoog rugpand en dat maakt het ook voor oudere kindjes comfortabel om bijvoorbeeld op de rug gedragen te worden.

Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat het jou en je baby zo comfortabel mogelijk wordt gemaakt tijdens het dragen op je buik of rug. De schouderbanden zijn breed, zodat er geen sprake is van knellende banden op je schouders. Bovendien wordt het gewicht van je kindje gelijkmatig verdeeld met de Boba draagzak. De babydrager is door het ontwerp niet alleen geschikt om korte afstanden te overbruggen, maar ook om samen met je baby lange afstanden af te leggen.

Leuk om te weten is dat het merk Boba is voortgekomen uit het idee van een vader en een moeder die met hun kinderen een wereldreis hebben gemaakt. Tijdens de reis door verschillende landen is het ontwerp van de eerste babydrager gerealiseerd. Dat bleek een groot succes, waarna al snel meerdere modellen ontwikkeld werden.

Heb je naast je baby al een groter kindje? Dan is het wellicht een leuk idee om een Boba Mini poppendraagzak mee te bestellen. Zo kun jij je baby in de draagzak dragen en je oudere kindje een babypop dragen in de poppendraagzak.

Wij bieden je de mogelijkheid om uit ons aanbod een keuze te maken voor een Boba draagzak of draagdoek, waarbij je de eigenschappen kunt bekijken en vergelijken. Zo kom je tot de ideale keuze en kun je de Boba draagzak of draagdoek meteen online bestellen. De verzending is gratis.

Minder
Meer